Tinkerbell 10K Race Recap καθώς και Αποτελέσματα

Γεια σας! Μόλις έτρεξα το Tinkerbell 10K με τη μαμά μου! Ήταν το δώρο της Ημέρας της Μητέρας / ο λόγος μου να τρέξω τελικά έναν αγώνα μαζί της. Πρόκειται για έναν ιδανικό αγώνα για να τρέξετε με έναν φίλο ή ένα μέλος του νοικοκυριού, καθώς υπάρχουν τόσο πολλές τοποθεσίες για να τραβήξετε φωτογραφίες.

Πρώτα ας μιλήσουμε για μερικές λεπτομέρειες της ημέρας αγώνα … για τη μέθοδο για τη Disneyland άρχισε να βρέχει! Ωχ όχι!! Δεν με απασχολεί πολύ η βροχή, δεδομένου ότι είναι ο τύπος του Awesome να τρέχει σε αυτό (αφού είναι ένα τόσο ασυνήθιστο γεγονός εδώ). Ωστόσο, κατάλαβα ότι θα το κάνουμε να τρέχει/περπατάει στυλ με στάσεις για φωτογραφίες, καθώς και αυτό δεν θα ήταν τόσο διασκεδαστικό στη βροχή. Όταν βγήκα από το όχημά μου, έσκαψα γύρω από την πλάτη καθώς και ανακάλυψα ένα poncho βροχής! Ποτέ μην αφήνετε το σπίτι χωρίς αυτό.
Τα νεότερα μου βίντεο

Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές
Προτάσεις μάσκας προσώπου για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα. Πρέπει να φορέσετε μια συμφωνία με τη μάσκα καθώς και τις καλύτερες επιλογές για τους δρομείς.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 15 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
01:21

Ζω
00:00
08:21
07:15

(*Έχω μια βροχή poncho στο όχημά μου μόνο σε κατάσταση σεισμών μπορεί να βοηθήσει να με κρατήσει ζεστό ή ίσως είναι διαθέσιμο σε πρακτικό. Απαίτηση να το αντικαταστήσω τώρα.)

Το έβαλα, καθώς και κατευθυνθήκαμε στις τουαλέτες. Η μητέρα μου, όπως και εγώ ικανοποιούσα εκεί, καθώς δεν ήταν ακόμα εκεί, έτσι είχα χρόνο να μπερδευτώ ενώ περίμενα.

Πήρα μια φωτογραφία του κοστουμιού μου στο Tigger στην τουαλέτα, αφού ήταν ακόμα σκοτεινό έξω. Το Tinkerbell 10K (και ο μισός μαραθώνιος) ξεκινούν στις 5:30 π.μ.!

Παρατάξαμε στο Corral καθώς και προετοιμάσαμε να πάμε. Ευτυχώς η βροχή σταμάτησε !!!! Woo-hoo!

Όταν τρέχετε έναν αγώνα με κάποιον, θα έπρεπε να κάνετε ένα σχέδιο πριν από τον αγώνα αν θα μείνετε μαζί όλη την ώρα. Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τον ρυθμό, τους στόχους, τις προτιμήσεις του άλλου. Οργάνωσα στο τρέξιμο με τη μητέρα μου όλη την ώρα, ωστόσο κατέληξε να τρέχει μπροστά μερικές φορές για να επιθεωρήσει την εικόνα του χαρακτήρα σταματά.

Πήγα με την ταχύτητά της όταν ήμασταν μαζί καθώς περπατούσαμε όταν χρειαζόταν. Έχει κάποιο πόνο στο γόνατο, οπότε έπρεπε να έχουμε επίγνωση αυτού.

Έτρεξα μπροστά στο Toontown για να φτάσω στη γραμμή για τη στάση του χαρακτήρα – ωστόσο δεν υπήρχε ένα. Υπήρχαν μόνο οι άνθρωποι που έλαβαν τυχαία φωτογραφίες. Ήταν αντι-κλιμακωτό από τότε που περίμενα έναν χαρακτήρα.

(Σημειώστε ότι η τσάντα των σκουπιδιών στο έδαφος – πιστεύω ότι το μέλος του cast που ζήτησα να τραβήξω φωτογραφίες αναμενόταν να κάνει κάτι άλλο, καθώς πήρε πιάστηκε σε πολλούς δρομείς που του ζητούσαν φωτογραφίες! , ωστόσο δεν ήταν το καθήκον του, παρόλο που δεν το αναγνώρισα εκείνη τη στιγμή.

Το 10K είναι φανταστικό αφού ξοδεύετε πολλούς από τους αγώνες μέσα είτε στο Disneyland είτε στην Καλιφόρνια περιπέτεια. Για τον μισό μαραθώνιο καταλήγετε να τρέχετε πολύ γύρω από το Anaheim. Το πρώτο μίλι του 10K ήταν έξω από τα πάρκα της Disney, ωστόσο, τότε κατευθυνθείτε στο Toontown, καθώς και με το Fantasyland, το κάστρο, το Frontierland, πέρα ​​από το στοιχειωμένο αρχοντικό, με Adventureland, Primary Street καθώς και έξω από το πάρκο κοντά Tomorrowland.

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στην Καλιφόρνια Adventure.

Φροντίσαμε να σταματήσουμε μπροστά από το κάστρο του Sleeping Beauty – αυτό είναι πιθανότατα η καλύτερη εικόνα OP!

Ήθελα να φόρεσα σαν ένα διασκεδαστικό δίδυμο, καθώς πάντα ήθελα να είμαι tigger για έναν αγώνα, γι ‘αυτό ήταν η ιδανική στιγμή για να το κάνω. Ήμασταν tigger καθώς και pooh καθώς και έκανα τα κοστούμια (περισσότερο σε αυτό αργότερα).

Συμβουλή: Υπάρχουν τυπικά μέλη της Disney Cast που προσφέρονται να τραβήξουν τη φωτογραφία σας. Μπορεί να υπάρχει μια γραμμή για εικόνες, ωστόσο, όταν πληρώνετε τόσα πολλά για ένα 10k (ή πλήρες ή μισό) θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε μερικές μεγάλες αναμνήσεις γι ‘αυτό. Καλέστε το τηλέφωνό σας/κάμερα να πάτε έτσι ώστε να είναι γρήγορο.

Το μόνο φτωχό πράγμα για το Tink 10K ήταν ότι δεν υπήρχαν πολλές στάσεις χαρακτήρα στο πρόγραμμα αυτή τη φορά. Επειδή το πήρα υποτονικό με τη μητέρα μου, όπως και για την Ημέρα της Μητέρας, επιθυμήσαμε πραγματικά πολλές εικόνες. Απλώς δεν υπήρχαν πολυάριθμες στάσεις, καθώς και οι χαρακτήρες που είχαν έξω ήταν άγνωστοι (ήταν τυχαίες νεράιδες πιθανότατα αφού είναι ένας αγώνας Tinkerbell).

Ευτυχώς η μητέρα μου καθώς και εγώ ήμουν σε θέση να ρωτήσω τους συναδέλφους δρομείς για μερικές φωτογραφίες εδώ, καθώς και εκεί κατά μήκος της πορείας. Σταματήσαμε στο Marker Mile 6, καθώς και κάναμε κάποιους φίλους.

Πεπερασμένος!! Ο χρόνος επιφάνειας μας για το 10K είναι 1:38:54.

Είχαμε μεγάλη διασκέδαση (τουλάχιστον το έκανα, δεν είμαι σίγουρος αν η μητέρα μου σκέφτεται ότι είναι διασκεδαστικό να φτάσουμε σαν μια αρκούδα καθώς και να τρέχει γύρω από τη Disneyland).

Μετά τον αγώνα άρπαξε το φαγητό μετά την κούρσα καθώς και το νερό. Είναι τόσο οργανωμένα με το αλεξίπτωτο της επιφανειακής γραμμής! Αυτό είναι πιθανότατα το πιο εξορθολογισμένο μέρος της διαδρομής – παίρνετε το μετάλλιο σας, να πάρετε νερό, να πάρετε μια κουβέρτα Mylar, να πάρετε φαγητό καθώς και να τραβήξετε φωτογραφίες. Αναπτύξτε την έκρηξη καθώς και την έκρηξη. Κανένα από αυτά δεν είναι γεμάτο.

Και του προγράμματος Το μετάλλιο Tinkerbell 10K είναι το κεράσι στην κορυφή.

Πήρα τη μητέρα μου ένα τρέξιμο τρώει rΤο Epeat Medal Hanger από τα Sporthooks για τα Χριστούγεννα, καθώς δήλωσε ότι είναι πραγματικά ενθουσιασμένος για να το κρεμάσει αυτό!

Χαρούμενη γιορτή της μητέρας μαμά!!

Συγγνώμη αν σε έκανα φόρεμα σε ένα κοστούμι καθώς και να τρέξω 6,2 μίλια μαζί μου. Είναι ακριβώς πώς δείχνω αγάπη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι κάνεις αυτήν την ωραία Ημέρα της Μητέρας;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

25Save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

25
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.