Ένα πολύ περισσότερο Maryland Run

σήμερα αφορούσε τα πράγματα να περιτυλίξουμε τα πράγματα και να βγούμε έξω από την πόλη. Κοιμήσαμε στο κενό διαμέρισμα ή το condo μας και ξύπνησα φωτεινά και νωρίς για ένα τρέξιμο.

Μου βρήκα να φτάσω σε ένα τελευταίο τρέξιμο στο αγαπημένο μου μονοπάτι. Πήγα αργά και εύκολο για λίγα μίλια, θεωρώντας ότι ένιωσα λίγο να χτυπηθεί από τον ύπνο στο πάτωμα.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

4 λεπτά κατώτερη προπόνηση σώματος για δρομείς
Πέντε κατώτερες ασκήσεις σώματος για δρομείς! Δοκιμάστε αυτήν την προπόνηση γρήγορης δύναμης στο σπίτι για τα πόδια, τους γοφούς και τις γλουτές σας. Δεν απαιτείται εξοπλισμός.

Γέφυρα
Kicks Donkey – Εναλλακτικές πλευρές
Clamshells – Εναλλακτικές πλευρές

Λάβετε πολύ περισσότερες πληροφορίες στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 49 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 5
04:34

Ζω
00:00
08:21
04:49

Στη συνέχεια, έριξα μαζί ένα γρήγορο πρωινό, blogged και κατευθυνθήκαμε σε μια τελευταία τάξη kickboxing. Προστέθηκα δημητριακά σε αυτό το μπολ γιαουρτιού.

Δεν πίστευα ότι επρόκειτο να έχω χρόνο, αλλά ήμασταν λίγο πολύ με τα πάντα και ήμουν σε θέση να το αποσπάσω; Θα χάσω το KB εδώ τόσο πολύ !!!

Μέσα στην τάξη ένιωσα πεινασμένος (που είναι πραγματικά περίεργο). Καταλήξαμε να αρπάζω ένα smoothie από το καφενείο και να τρώω ένα PB & J (που έχω συσκευάσει χθες) όταν επέστρεψα.

Κάναμε το περίπατο με το διαμέρισμά μας ή τη διαχείριση του condo και παραδόθηκε η αμοιβή ποινής των 2.000 δολαρίων που μας χρεώνουν για τη διάσπαση της μίσθωσης νωρίς. Ωχ? Αυτό πραγματικά είναι πραγματικά χάλια, αλλά δεν υπήρχε τρόπος γύρω από αυτό και ο Ben είχε ήδη ωθήσει πίσω την ημερομηνία έναρξης της νέας του θέσης όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτό το βήμα πραγματικά μας έβλαψε οικονομικά και δεν έχουμε ακόμα έπιπλα για τη νέα μας θέση. Ω, ανέφερα ότι δεν έχω ακόμα δουλειά στην CA; ναι.

Πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Καλιφόρνια:

1. Πάρτε δουλειά

2. Βρείτε ένα κρεβάτι για απίστευτα φθηνό

3. Δώστε στους ανθρώπους να βόλτα με γουρουνάκι για 1,00 $ ένα ποπ-θα προσθέσουν τελικά

Αφού παραδώσαμε την εξοικονόμηση ζωής μας σε μια εταιρεία που δεν μας έδωσε ακριβώς την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στο παρελθόν, αποφασίσαμε να την αφήσουμε να πάει και να βγει … στην Panera. Ο Μπεν ήλπιζε να καταιγιστεί σήμερα και να μας δώσει μια σωστή αποστολή.

Αυτή τη στιγμή ξοδεύω τα τελευταία μου λεπτά στο Maryland τρώγοντας Panera, χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο και απολαμβάνω το Downpour. Έκλεψα το καπάκι του μπολ του ψωμιού του.

Αγόρασα το pick-two και πήρα τη σαλάτα σπόρων παπαρούνας φράουλας (Sans Chicken) και μισό σάντουιτς γαλοπούλας. Προσπαθούσα να βρω κάτι με πρωτεΐνη εκτός από τον τόνο (την τελευταία φορά που το πήρα εδώ δεν ήταν καλό). Αλλά, κατέληξα να τρώω την μπαγκέτα με βούτυρο αντ ‘αυτού και θα σώσει το sammie για αργότερα. Δεν έχω φάει κρέας για πολύ καιρό (αλλά ετικέτες μίσους), οπότε θα δούμε αν καταλήγω να τρώω αυτό το σάντουιτς.

Έχω δύο τσάντες για να ελέγξω γιατί θα ζούμε μόνο με αυτά τα πράγματα μέχρι να μπαίνουμε στο condo μας τον Αύγουστο. Αυτό υποδεικνύει ότι μία από τις τσάντες μου είναι γεμάτη από ρούχα και το άλλο είναι γεμάτο από τα απαραίτητα και τα τρόφιμα που δεν μπορούσα να πετάξω (πάρα πολύ $$$).

Έχουμε μια άμεση πτήση προς την Καλιφόρνια – η οποία δείχνει πέντε και μισή ώρες εργασίας πληροφορικής και ενοχλεί τον Ben. Την επόμενη φορά που θα με δείτε, θα μπορούσα να είμαι στον αέρα (εν αναμονή της κατάστασης στο Διαδίκτυο) ή στην Καλιφόρνια !!!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.