Itryathlon Race Prep

Χθες το βράδυ πήγα να σηκώσω το bib μου για το Renegade Racing Itryathlon. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια σε ένα τριάθλο, έτσι ήμουν νευρικός! Ευτυχώς αυτός ο αγώνας προορίζεται για τους τριάριθμους αρχάριων, έτσι κατάλαβα ότι θα σε φόρμα με την ομάδα.

Η παραλαβή πακέτων βρέθηκε σε ένα κατάστημα ποδηλάτων. Εξαιρετικά εύκολο, καθώς και έξω.
Τα τελευταία μου βίντεο

Συμβουλές μάσκας προσώπου για το τρέξιμο καθώς και το περπάτημα έξω
Μάσκα προσώπου για τρέξιμο καθώς και περπατώντας έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα.
Απαιτείτε να φορέσετε μάσκα; Ποια μάσκα είναι η καλύτερη για τους δρομείς καθώς και για τους περιπατητές;

Δείτε την καλύτερη επιλογή μου για μια μάσκα.
Επιπλέον, οι προτάσεις του CDC σχετικά με το πότε να φορέσετε μια μάσκα καθώς και τι είδους κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19.
Περισσότερα για το runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 15 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Το Podcast ανακεφαλαιώνει από τις 6 Αυγούστου
07:26

Ζω
00:00
08:21
07:15

Έχοντας δεύτερες σκέψεις…

Το πακέτο παραλαβή ήταν κοντά στο τερματικό πτήσης John Wayne καθώς και ο Ben ήθελε να σταματήσει καθώς και να παρακολουθήσει τα αεροπλάνα.

Πήρα αυτό το μπαρ από την τσάντα μου Swag καθώς απολαύσαμε την αεροπορική παράσταση σημείωση: μόλις πρόσφατα δοκιμάσαμε τη γεύση σοκολάτας σοκολάτας αυτών των νέων μπαρ ινών Luna. Αυτό ήταν καλό, ωστόσο το choc rasp είναι καλύτερο.

Φάγαμε δείπνο στο σπίτι, ωστόσο από τότε που βγήκαμε έξω, εντοπίσαμε επιδόρπιο. Έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα για το 85*C αρτοποιείο. OC Peeps – Monster Munching είναι ένα εξαιρετικό blog που αξιολογεί τα εστιατόρια γύρω από το OC. Πιστεύω ότι αυτό είναι όπου άκουσα πολύ για πρώτη φορά το 85.

Δυστυχώς, το μόνο που έχω κατά νου από τις αξιολογήσεις ήταν ότι υπήρχε πάντα μια μακρά γραμμή. Δεν μπορούσα να θυμάστε ποιο ήταν το στοιχείο “πρέπει να φάτε”;!

Ναι, η γραμμή ήταν μακρά, ωστόσο, πραγματικά ήλπιζα ότι ήταν ένα μεγάλο σημάδι. Παίρνετε ένα δίσκο καθώς και λαβίδες, καθώς και βοηθήστε τον εαυτό σας (αυτό είναι ακριβώς όπως οι Panaderias πλησιάζουν τη μαμά μου καθώς και στο Rosarito).

Πέρασε στην καρδιά των φυστικιών, κάπως λυπάμαι που τώρα…

Όχι ό, τι εντοπίστηκε, οπότε δεν κατάλαβα ποια ήταν τα πράγματα. Καταλήξαμε απλώς επιλέγοντας από την εμφάνιση καθώς και τις εικασίες.

Εδώ είναι το απόθεμά μας-δεξιόστροφα από πάνω δεξιά: ψωμί τσιπ σοκολάτας, φιλικό προς το περιβάλλον κέικ τσαγιού, ψωμί τυριού, κρεμώδη ζύμη, κέικ καφέ, κρέμα γεμάτη κέικ

Μόλις επιλέξετε τις απολαύσεις σας, περιμένετε στη γραμμή για να πληρώσετε. Έχουν επίσης μια εξαιρετικά εντυπωσιακή κατάσταση κέικ καθώς και άλλα επιδόρπια.

Δεν ήταν όπως αυτό, δεδομένου ότι έχει μια γέμιση κρέμας. Δεν μου αρέσουν τα πράγματα γεμάτα κρέμα.

Green Tea Roll: Δεν είναι υπέροχο για μένα, ωστόσο ο Ben άρεσε αυτό.

Το μόνο πράγμα που καταλήξαμε καθόλου ήταν το ψωμί τσιπ σοκολάτας. Αυτές οι απολαύσεις δεν ήταν κακές, ωστόσο, δυστυχώς, πιστεύω ότι είμαι επίσης καλά χρησιμοποιημένος σε εξαιρετικά υπέροχα επιδόρπια (όπως το Fro-yo με τα toppings του Reese), έτσι δεν ήταν υπέροχα για τον ουρανίσκο μου. Αυτό απλά δεν είναι το πράγμα μου, ωστόσο για άλλη μια φορά ο Ben ήταν οπαδός.

Μετά την ημερομηνία επιδόρπιο μας πήγαμε σπίτι, καθώς και έμεινε και αργά παρακολουθώντας την τελετή έναρξης της Ολυμπιακής. Τέλος ήρθε η ώρα να χτυπήσω το σάκο για το Itry μου!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Το καλύτερο τρέξιμο τρώνε καθώς και την επανάληψη από τον Απρίλιο του 2018

Το καλύτερο τρέξιμο τρώνε καθώς και την επανάληψη από τον Απρίλιο του 2018

Το καλύτερο τρέξιμο καθώς και οι δημοσιεύσεις podcast blog της συνταγής από τον Απρίλιο. Οι καλύτερες συμβουλές για το βίντεο μαραθωνίου της Βοστών

Τι τρώω σε μια μέρα – για τους δρομείς

Τι τρώω σε μια μέρα – για τους δρομείς

Αυτό που τρώω σε ένα βίντεο ημέρας από έναν δρομέα. Ημερολόγιο τροφίμων για ό, τι έφαγα κάποια μέρα πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο καθώς και σνακ. συνΤι να φάτε πριν από έναν αγώνα αργά μισού μαραθωνίου

Τι να φάτε πριν από έναν αγώνα αργά μισού μαραθωνίου

Τι να φάτε πριν από το απόγευμα Half Marathon Rock n Roll Las Vegas. Ακριβώς πώς να τροφοδοτήσετε πριν από μισό μαραθώνιο ή μαραθώνιο lat

Οι καλύτερες πρωτεϊνικές ράβδοι για τους δρομείς- τι να φάτε πριν καθώς και μετά από μια διαδρομή

Οι καλύτερες πρωτεϊνικές ράβδοι για τους δρομείς- τι να φάτε πριν καθώς και μετά από μια διαδρομή

Οι καλύτερες πρωτεϊνικές ράβδοι για τους δρομείς. Τι να φάτε πριν από ένα τρέξιμο, μετά από ένα τρέξιμο καθώς και σνακ. Τα κορυφαία 5 προτιμώμενα μπαρ καθώς και η διατροφή BR

Η καλύτερη αναθεώρηση των πρωτεϊνών του φθινοπώρου

Η καλύτερη αναθεώρηση των πρωτεϊνών του φθινοπώρου

Η καλύτερη αναθεώρηση πρωτεϊνικών ράβδων με την καλύτερη κολοκύθα. Η γεύση εξέτασε την περιορισμένη έκδοση RX, Quest, CLIF Bars καθώς και αυτές είναι οι

11 κορυφαίες συνταγές γιαουρτιού και κριτικές

11 κορυφαίες συνταγές γιαουρτιού και κριτικές

Εδώ είναι ένα στρογγυλό από όλες τις προτιμώμενες ελληνικές συνταγές γιαουρτιού μου συν μερικές αξιολογήσεις νέων και συναρπαστικών γεύσεων! Ελληνικός γιατρός

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.