Γραμμάρια.

Έτσι έλαβα χθες απρόβλεπτο μήνυμα ότι η γιαγιά μου φαινόταν εξαιρετικά άρρωστη και μπορεί να περάσει εκείνο το απόγευμα.

Ήταν απρόβλεπτο, αφού παρόλο που είναι 92 ετών, δεν ήταν εξαιρετικά άρρωστος. Είχε μια νοσοκόμα μαζί της από τότε που είχε πόνο στην πλάτη, καθώς προσπαθούσαμε να καταλάβουμε την κατάσταση της διοίκησης του πόνου.
Τα νεότερα μου βίντεο

Athleta Running Shorts Review.mp4
Χωρίς σορτς που τρέχει για γυναίκες. Νέα αξιολόγηση του Athleta HIIT 9 σε σορτς inseam.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 8 λεπτών, 21 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
01:45

Ζω
00:00
08:21
08:21

Πήγα αμέσως να την δω καθώς και με την οικογένειά μου. Ήταν εξαιρετικά λυπηρό, ωστόσο είμαι ευγνώμων που είχαμε εκείνη την εποχή.

Πέθανε σήμερα το απόγευμα. Ήταν εξαιρετικά ήσυχο καθώς και περισσότερο από οτιδήποτε είμαι ευτυχής για το χρονοδιάγραμμα που ήμουν εκεί με τη μαμά μου τότε.

Θέλω να μοιραστώ μερικά τυχαία γεγονότα σχετικά με τα γραμμάρια μου καθώς και τη σύνδεσή μου μαζί της. Μου αρέσει πολύ πολύ.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια σωστή ή τυπική μέθοδος για να έχετε μια οικογένεια. Έτσι θα δηλώσω ότι η σύνδεσή μου με τα γραμμάρια μου ήταν εξαιρετικά ξεχωριστή από τότε που μεγάλωσα να ζουν μαζί της καθώς και η μαμά μου από τη γέννηση μέχρι κάποιο σημείο στο γυμνάσιο. Έπαιξε ένα τεράστιο ρόλο στη φροντίδα μου, καθώς και στον αδελφό μου μεγαλώνοντας.

Φώναξε πάντα. Αυτό είναι πολύ πιθανό γιατί είμαι τόσο δυνατός.

Της αρέσει το ουίσκι. Χρησιμοποίησε για να το πίνει με νερό, ωστόσο στα επόμενα χρόνια της άλλαξε σε ουίσκι καθώς και γάλα σόγιας για να είναι υγιές. Χα!

Η προτιμώμενη μελωδία της Mariachi είναι Volver καθώς και δεν πιστεύω ότι κάποιος στο νοικοκυριό μου μπορεί να το ακούσει χωρίς να την πιστέψει. Είναι και η προτιμώμενη μου.

Το άλλο μισό της (ο μπαμπάς της μαμάς μου) πέθανε όταν η μαμά μου ήταν μόνο 18. Έτσι, ποτέ δεν ικανοποίησα τον παππού μου. Χρονολογείται όταν ήμουν νεαρός, ωστόσο ποτέ δεν ξαναπαντρεύτηκε.

Ένα από τα προτιμώμενα βίντεο νεολαίας μου είναι από γραμμάρια ζητώντας από τον αδελφό μου να προσφέρει ένα φουσκωτές λαγουδάκι Πάσχα ένα φιλί. Παίρνει ένα ζευγάρι βήματα πίσω, καθώς και τρέχει προς αυτό, καθώς το αντιμετωπίζει εντελώς σαν ποδοσφαιριστής. Χα! Κλασσικός.

Έπαιξε το πιάνο. Ελάτε να το πιστέψετε, πραγματικά δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς έμαθε.

Ήταν εντελώς δίγλωσση, ωστόσο, δεν έβαλε τη μαμά μου μιλώντας ισπανικά … τότε η μαμά μου δεν με ανέβασε ούτε να το μιλήσω. Αυτό με κάνει ατυχές, καθώς θέλω πραγματικά να το ανακαλύψω.

Αλλά θα μας θυμόταν στα ισπανικά, έτσι καταλαβαίνουμε μερικές από αυτές τις λέξεις…

Θα πήγαινε πολύ στο Βέγκας όταν ήμουν νεαρός καθώς και έφερα το αδελφό μου καθώς και τα αξιολάτρευτα αναμνηστικά bit …. Μικρές μηχανές κουλοχέρηνας, διασκεδαστικές αλυσίδες κλειδιών, τυχαία ζάρια με λάμψη … Το προτιμώμενο μου ήταν ένα ζευγάρι νυχιών που είχα εδώ και χρόνια.

Ήταν ένας υπέροχος μάγειρας. Έχω κατά νου ότι κάνει tacos καθώς και enchiladas πολύ. Πιστεύω ότι κάθε τύπος κρέατος κατέληξε σε taco!

Της άρεσε οι κομψές περσικές γάτες καθώς και οι δύο ενώ μεγάλωσα. Το ένα ήταν η Tiffany καθώς και ο άλλος ήταν Cubby, ωστόσο το επίσημο του όνομα ήταν ο Sir Winston το III ή κάτι τέτοιο.

Και δεδομένου ότι αυτή η δημοσίευση χρειάζεται λίγο κωμική ανακούφιση εδώ είναι μια φωτογραφία μου, όπως το παχουλό lil αιλουροειδές ντύσιμο weirdo ήμουν τόσο καλά όσο είμαι …

Θα την χάσω.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις προσευχές σας καθώς και για την υποστήριξη στο Instagram καθώς και στο Facebook. Το εκτιμώ πραγματικά.

Αγάπη,

Μονοϊκόνων

Θέλω επίσης να σημειώσω … το podcast μου βγήκε σήμερα. Καταγράφηκα αυτό το πρώτο επεισόδιο πριν από ένα μήνα. Σε αυτό μιλάω για το πώς άρχισα να τρέχω – για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα την έβλεπα καθώς και για να περπατήσω στον διάδρομο της. Είναι σύμπτωση που την αναφέρω σε αυτήν, αφού δεν μιλάω γι ‘αυτήν, όπως και η εισήγαγε σήμερα, καθώς πέθανε σήμερα.

Το podcast προσφέρεται στο RER για να κατεβάσετε, ωστόσο χρειάζεται πολύς χρόνος για να πάρει το iTunes καθώς και το Stitcher. Θα προσφερθεί εκεί τις επόμενες δύο ημέρες. Ευχαριστώ για την υπομονή σας σε αυτό. Θα συμμορφωθώ με την επάνω μόλις προσφερθεί εκεί.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

ΤαχυδρομείοΜερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Καλή χρονιά από το Run Eat Repeat!

Καλή χρονιά από το Run Eat Repeat!

ευτυχισμένο το νέο έτος!! Επιστρέφω από το Lil Time Off καθώς και θέλω να σας στείλω τις καλύτερες επιθυμίες για το 2022. Σας έλειψα καθώς και blogging καθώς και F

Ανησυχίες καθώς και απαντήσεις για την εκτέλεση Eat Repeatic Visors, podcasts καθώς και θεραπευτικές ημέρες

Ανησυχίες καθώς και απαντήσεις για την εκτέλεση Eat Repeatic Visors, podcasts καθώς και θεραπευτικές ημέρες

Ακριβώς πόσο καιρό αναρρώνετε μετά από μισό μαραθώνιο; Έτρεξε τον πρώτο μου πλήρες μαραθώνιο καθώς και αναρωτιέμαι ακριβώς πόσο καιρό απογειώνετε … Συμβουλές για

Προτιμώμενα εμπορικά σήματα ρούχων αυτή τη στιγμή, ποια είναι η εργασία μου και οι ερωτήσεις HR

Προτιμώμενα εμπορικά σήματα ρούχων αυτή τη στιγμή, ποια είναι η εργασία μου και οι ερωτήσεις HR

Οι προτιμώμενες μάρκες εργαλείων μου, καθώς και τα ρούχα, καθώς και τα παπούτσια. Συμβουλές μαραθωνίου. Τρέξιμο καθώς και καρδιακός ρυθμός

Ε & Α σχετικά με το διαισθητικό φαγητό & binging, συμβουλές για το καλοκαίρι και περισσότερο!

Ε & Α σχετικά με το διαισθητικό φαγητό & binging, συμβουλές για το καλοκαίρι και περισσότερο!

Τρέχοντας τρόφιμα φυσική κατάσταση διαισθητικές ανησυχίες διατροφής καθώς και απαντήσεις. Συμβουλές για το καλοκαίρι που τρέχει, τι να κάνετε αν είστε κατάθλιψη και

Ο Μπεν πήρε κοραϊό

Ο Μπεν πήρε κοραϊό

Ζώντας με κάποιον που πήρε το Covid19 – τι συνέβη; Τα αποτελέσματα δοκιμών Covid19. ειλικρινά συναισθήματα για το να πρέπει

κορυφαία 11 μέρη του μουσικού Hamilton

κορυφαία 11 μέρη του μουσικού Hamilton

Top 11 Finest Quotes από το Hamilton καθώς και τα προτιμώμενα μέρη μου να βλέπω το μουσικό Hamilton στο πρόσωπο στο Λος Άντζελες Pantages

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.