Καλή αντίο, καθώς και hey εκεί

έδωσα την ευλογία στην κηδεία της γιαγιάς μου χθες. Λέω χάρη στον Θεό που δεν έπρεπε ποτέ να το κάνω αυτό πριν. Είμαι ατυχής, ωστόσο, είναι τιμή να είμαι αυτός που θα μιλήσω λίγο γι ‘αυτήν. Είναι κάπως τυχαίο, ωστόσο ο ιερέας δήλωσε ότι μόνο ένα άτομο μπορεί να μιλήσει. Πιστεύω ότι το νοικοκυριό μου θα μπορούσε να μοιραστεί μερικές εξαιρετικές ιστορίες. Ευτυχώς ήμασταν σε θέση να τους μοιραστούμε ένα προς ένα τις τελευταίες εβδομάδες.

Ελέγξτε αυτό το σύντομο βίντεο Instagram που μοιράστηκα ιδανικό μετά την υπηρεσία.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Το Podcast ανακεφαλαιώνει από τις 6 Αυγούστου
Και εδώ είναι ένα νέο βίντεο με μια γρήγορη ανασκόπηση 3 podcasts που άκουσα χθες.
Podcasts relapped:

Το Drama Club – Απρίλιος 2018 επεισόδιο σχετικά με τη Monica Lewinsky καθώς και το επεισόδιο του Ιουλίου 2018 για τον Conan O’Brien καθώς και τη δούκισσα της Υόρκης Fergie. συναρπαστικά πράγματα!

Το πρωί Toast Podcast – το σημερινό επεισόδιο για τα καυτά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του E! Δήλωση ειδήσεων ότι η εκπομπή θα ακυρωθεί πλήρως (οι χρόνοι έχουν αλλάξει λίγο τελευταία, ωστόσο τώρα έχει τελειώσει).

Juicy Scoop με Heather McDonald – Συνέντευξη με τον Captain Sandy από κάτω από το κατάστρωμα Μεσόγειο

Περισσότερα βίντεο

Επόμενο
Τι τρώω σε μια μέρα – Runner Edition
14:26

Ζω
00:00
08:21
07:26

Δεν πιστεύω ότι είμαι φοβερός. Ωστόσο, έχω ένα μικρό πράγμα για μένα.

Teeny Tiny.

Μπορώ να αναφέρω έναν τόνο πραγμάτων που πρέπει να δουλέψω για να ενισχύσω τον εαυτό μου, ωστόσο έχω αυτό το πράγμα που πιστεύω ότι είναι μια πολύ μεγάλη ποιότητα. Μου συνέβη την άλλη μέρα καθώς έκανα δείπνο. Δεν είχα κανένα είδος μουσικής / podcasts / τηλεόρασης, καθώς και φθαρμένη, καθώς και με ζωνές με τις κινήσεις.

Και συνειδητοποίησα … Δεν κρατάω μνησικακίες.

Συγχωρώ.

Είναι τύπος που βγήκε από το πουθενά εκείνη τη στιγμή, ωστόσο πραγματικά είναι κατάλληλο για αρκετούς τομείς της ζωής μου πρόσφατα…

Η τελευταία μου σύνδεση έσπασε εν μέρει από τη δυσκολία με τη συγχώρεση.

Απαιτώ να δουλέψω στην αποστολή μου, αφού μπορώ να βγάλω λίγο bossy καθώς και δυνατά. Επομένως, απαιτώ στους ανθρώπους γύρω μου που συγχωρούν.

Πιστεύω για τα γραμμάρια μου, μια από τις πρώτες μου σκέψεις ήταν για το πώς ακριβώς φώναζε. Ήταν δυνατά. καθώς και συχνά αυτή η φωνή αγωνιζόταν. Εντάξει, πολλές φορές αγωνιζόταν.

Αλλά όσο γρήγορα φώναξαμε ο ένας στον άλλο – συγχωρούσαμε ο ένας τον άλλον. Αγωνίσαμε δυνατά, ωστόσο δεν σημαίνει. Είμαστε νοικοκυριό καθώς και μας αρέσει ο ένας τον άλλον.

Και συγχωρούμε ο ένας τον άλλον.

Δεν είναι πάντα απλό ή η πρώτη σας αντίδραση, ωστόσο συγχωρείτε κάποιον που σας βλάπτει βοηθά να θεραπεύσετε. καθώς και είναι ζωτικής σημασίας για όλες τις σχέσεις.

Απλώς ήθελα να περάσω σε αυτό το άκρο Lil σε κατάσταση που έχετε έναν σκληρό χρόνο με αυτό. Συγχωρώ. Παρέχετε στον εαυτό σας το δώρο μιας χαλαρής καρδιάς καθώς και να αφήσετε να πονάει.

Εάν το χάσατε, καθώς θέλετε να καλύψετε – αυτή είναι η δημοσίευση που συνέθεσα αφού πέθανε.

Ήταν σπασμωδικό για να αποχαιρετήσει τα γραμμάρια. Ωστόσο, ο Θεός μας ευλόγησε με ένα νέο μικρό άτομο λίγες μέρες μετά την άφιξή της. Η ανιψιά μου γεννήθηκε η συμμόρφωση με την εβδομάδα. Είναι Teeny Tiny!

Είναι αστείο καθώς και γοητευτικό για να δω τον αδελφό μου να την κρατάει. Είναι το μικρότερο άτομο!

Μετά τις υπηρεσίες πήγαμε σε ένα περιφερειακό μεξικάνικο εστιατόριο – Casa Gamino. Στην πραγματικότητα, απλώς άλλαξαν το όνομά τους! Ωστόσο, η τροποποίηση είναι τόσο νέα, τα μενού εξακολουθούν να έχουν το παλιό όνομα.

Πήγα σε αυτό το εστιατόριο πολύ μεγαλώνοντας με τη μαμά μου, τα γραμμάρια καθώς και τον αδερφό του. Θα έκανα μια σαλάτα με χιλιάδες νησιωτικά ντύσιμο για να ξεκινήσω. Δεν έχω κατά νου το κύριο πρόγραμμα που διέταξα. καθώς και ο αδελφός μου, καθώς και θα έβγαζα ποτά Shirley Temple. Πιστεύω ότι είναι οπτάνθρακα με τη Γρεναδίνη;

Τώρα παίρνω την ενήλικη έκδοση ενός ναού Shirley = μια μαργαρίτα.

Η μαμά μου είχε μια μαργαρίτα μάνγκο …. καθώς και με μερικά από τα δικά της. Απλά τύπος «ανεπίσημα».

Τσιπ καθώς και salsa για τη ζωή.

Αγόρασα τα πουλερικά Enchiladas Suiza. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Ωστόσο, ήταν νόστιμα!

Είχαμε επίσης αρτοσκευάσματα από το Portos – ωστόσο δεν έλαβα μια φωτογραφία τους.

Έλαβα μερικές φωτογραφίες του αδελφού μου καθώς και των ανιψιών μου. Ωστόσο, η ανιψιά μου χορεύει καθ ‘όλη τη διάρκεια, έτσι είναι όλα τα πλάνα δράσης. Δουλεύει.

Μου αρέσουν οι άνθρωποι μου.

Σε άλλα νέα νέα:

1. Η τσέπη του βραχίονα είναι μια κατάσταση καιρού απόδειξη / απλή προστασία τηλεφώνου πρόσβασης που μπορείτε να φορέσετε ενώ εργάζεστε έξω. Παρέχουν στους οπαδούς RER ένα προεξοφλητικό επιτόκιο καθώς και δωρεάν αποστολή! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: RER20

2. Έχετε ανησυχία για το περιφερειακό σας μονικό; Αφήστε ένα φωνητικό ταχυδρομείο στη γραμμή podcast RER καθώς και να το απαντήσω κατά τη διάρκεια μιας επερχόμενης παράστασης!

Εκτέλεση Eat Reath Concern Line: 562-888-1644

Ερώτηση: Τι έκανες αυτό το Σαββατοκύριακο;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

ΜερίδιοΤιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Ο Μπεν πήρε κοραϊό

Ο Μπεν πήρε κοραϊό

Ζώντας με κάποιον που πήρε το Covid19 – τι συνέβη; Τα αποτελέσματα δοκιμών Covid19. ειλικρινά συναισθήματα για το να πρέπει

Μίλια συνολικά καθώς και το καλύτερο Φεβρουάριο του 2021

Μίλια συνολικά καθώς και το καλύτερο Φεβρουάριο του 2021

Ακριβώς πόσο πολλά μίλια τρέξατε αυτό το μήνα; @RuneAtrepeat Instagram Story Θέμα για τους δρομείς. το καλύτερο τρέξιμο καθώς και τρώει για

Ο καλύτερος κώνος των λύπων επιλογών για σκύλους

Ο καλύτερος κώνος των λύπων επιλογών για σκύλους

Ο καλύτερος κώνος των λύπων επιλογών για το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας μετά από χειρουργική επέμβαση. Επιλογές μαλακού κολάρο για να κρατήσετε το κατοικίδιο ζώο σας από το γλείψιμο πληγές και

Ανησυχίες καθώς και απαντήσεις για την εκτέλεση Eat Repeatic Visors, podcasts καθώς και θεραπευτικές ημέρες

Ανησυχίες καθώς και απαντήσεις για την εκτέλεση Eat Repeatic Visors, podcasts καθώς και θεραπευτικές ημέρες

Ακριβώς πόσο καιρό αναρρώνετε μετά από μισό μαραθώνιο; Έτρεξε τον πρώτο μου πλήρες μαραθώνιο καθώς και αναρωτιέμαι ακριβώς πόσο καιρό απογειώνετε … ιδέες για

Top 5 τρέξιμο καθώς και ενημερώσεις ζωής, καθώς και η 5η ημέρα τρέχει πιο γρήγορη πρόκληση

Top 5 τρέξιμο καθώς και ενημερώσεις ζωής, καθώς και η 5η ημέρα τρέχει πιο γρήγορη πρόκληση

Γειά σου! Μου έλειψες! Μήπως παρατηρήσατε ότι έφυγα; Οχι?? Ίσως να είχα απαχθεί !! Κάποιος πρέπει να έχει καλέσει το p

Παίζω την ενημέρωση των αυγών της εβδομάδας 1

Παίζω την ενημέρωση των αυγών της εβδομάδας 1

Παγώνω τα αυγά μου. Εβδομάδα 1 της διαδικασίας για να παγώσει τα αυγά μου. Νέα συνταγή για τη διαχείριση της γέννησης καθώς και ενημερώσεις για το ακριβώς πώς εγώ

⚡ από το ShareaHolic

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.