21 ημέρα δυσκολία

Έχω ακούσει για αιώνες ότι χρειάζονται 21 ημέρες για να κάνουν (ή να σπάσουν) μια συνήθεια. Λοιπόν, προσπαθώ να σπάσω μερικές φτωχές ρουτίνες για λίγο τώρα χωρίς καμία επιτυχία. Πιστεύω πραγματικά ότι οι τρεις χειρότερες ρουτίνες μου είναι αυτό που στέκεται στη μέθοδο μεταξύ μου καθώς και του βάρους του στόχου μου.

Έχω κάνει εξαιρετική ανάπτυξη καθώς και είμαι πολύ διαισθητικός τρώγων για τα “κανονικά” γεύματα καθώς και τα σνακ. Παύση – Αυτό είναι πραγματικά ένα πραγματικά εξαιρετικό πράγμα, καθώς είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από αυτό! Θέλω να σταματήσω καθώς και να δώσω στον εαυτό μου πιστωτικό αποτέλεσμα για αυτό τουλάχιστον;
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

4 λεπτά κατώτερη προπόνηση σώματος για δρομείς
Πέντε κατώτερες ασκήσεις σώματος για δρομείς! Δοκιμάστε αυτή τη γρήγορη προπόνηση αντοχής στο σπίτι για τα πόδια σας, γοφούς καθώς και γλουτές. Δεν απαιτούνται συσκευές.

Γέφυρα
Kicks Donkey – εναλλασσόμενες πλευρές
Clamshells – εναλλασσόμενες πλευρές

Λάβετε πολύ περισσότερες πληροφορίες στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 49 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Το Podcast ανακεφαλαιώνει από τις 6 Αυγούστου
07:26

Ζω
00:00
08:21
04:49

Αλλά, η ανάπτυξή μου σταματά από το δικό μου

1.) Μετά το φαγητό

2.) σνακ χωρίς νόημα

3.) Τρώγοντας την πληρότητα για να καθαρίσω το πιάτο μου

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι αυτές οι ρουτίνες είναι τόσο ριζωμένες στη ζωή μου ότι απαιτούν πρόσθετη βοήθεια για να τους σταματήσω. Δεν μπορώ να το κάνω μόνο με απόλυτη θέληση για κάποιο λόγο.

Σε αυτό το σημείο οι κακές ρουτίνες μου είναι σαν το κάπνισμα – απαιτούν κάποια πρόσθετη βοήθεια για να τους σπάσουν. Αλλά, δεν κάνουν “Nicorette” για τις συνήθειες μου, έτσι είμαι μόνος μου.

Δεν πιστεύω ότι υπερβάλλω με ακριβώς πόσο ριζωμένα οι ρουτίνες μου σκέφτονται ότι τα έχω κάνει για πάνω από 10 χρόνια. Στην πραγματικότητα, το νυχτερινό μου σνακ πηγαίνει επιπλέον από αυτό, αφού η μαμά μου θα παρείχε το αδελφό μου καθώς και ένα σνακ κάθε βράδυ μεγαλώνει! Οραματιστείτε απλώς να εγκαταλείψετε την ψυχρή γαλοπούλα αφού το έκανα αυτό, θεωρώντας ότι ήμουν παιδί! Δεν είναι εύκολο.

Πιστεύω ότι απαιτεί μια αντικατάσταση ή εκτροπή από τη νυχτερινή μου σνακ μου. Για τις επόμενες 21 ημέρες θα αντικαταστήσω τη νυχτερινή μου ρουτίνα με ένα υπέροχο βιβλίο. Έχω λάβει μια απόφαση ότι όταν το ρολόι χτυπήσει 9μμ θα κατευθυνθώ στην κρεβατοκάμαρα για κάποια ανάγνωση πριν πάω για ύπνο. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι αρκετό για μια εκτροπή που θα σπάσω αυτή τη ρουτίνα σε 21 ημέρες.

Καταλήξαμε να μείνω ξύπνιος απίστευτα αργά χθες το βράδυ, καθώς και έτρωγαν μερικά δημητριακά καθώς και βακκίνια, ενώ έκανα μελέτη έρευνας ιστού για μερικά έργα. Παρ ‘όλα αυτά, χτύπησα 4 μίλια πριν από το πρωινό.

Μεσημεριανό γεύμα – επιθυμούσα πίτσα για μεσημεριανό γεύμα, ωστόσο δεν είχα τα εξαρτήματα για να το τραβήξω, έτσι πήγα με ένα σάντουιτς με τυρί στη σχάρα.

Η τεχνική για να πάρει ένα μεγάλο ψητό τυρί (ή quesadilla) είναι να βάλει κάτι βαρύ πάνω από το ψωμί. Το σπρώχνει προς τα κάτω, καθώς βοηθά να τραγουδάει το ψωμί καθώς και να λιώνει το τυρί. Συχνά χρησιμοποιώ ένα μικρότερο θερμαινόμενο δοχείο, ωστόσο σήμερα πήγα με ένα πιάτο βουτύρου.

Έφαγα hummus με πιπεριές καθώς και μάρκες κατά το μαγείρεμα. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που κάνω οτιδήποτε, ωστόσο είναι πάντα χωρίς έγγραφα.

Αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο σάντουιτς που είχα σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα! Το γεμίζω με ντομάτες, κρεμμύδια καθώς και τυρί cheddar cabot;

Καταλαβαίνω ότι πολλοί άνθρωποι δεν τους αρέσει αυτό που κάνει η υγρασία στα μαλλιά τους, ωστόσο η δική μου είναι απίστευτα ευθεία. Μου αρέσει πολύ το κύμα που το παρέχει λίγο υγρασία;

Κινούμαι σε 11 ημέρες!

Έχω συσκευάσει καθώς και ρίχνω τα πράγματα μακριά όλη την εβδομάδα (και είμαι άρρωστος από αυτό). Τώρα ζουν από βαλίτσες από τότε που έβαλα τα ρούχα μου χθες. Στέλνουμε όλα τα πράγματα μας με μια κινούμενη επιχείρηση καθώς και να πετάξουμε στην Καλιφόρνια, έτσι ώστε να έχουμε μόνο τις επιθεωρούμενες αποσκευές μας σε online με ένα μήνα μέχρι να μπει στο νέο μας μέρος!

Για τον μήνα Ιουλίου, καθώς και εγώ θα μείνω με τη μαμά μου, καθώς η τοποθεσία μας δεν θα προετοιμαστεί μέχρι τον Αύγουστο.

Είμαι ατυχής που δεν οδηγούμε για άλλη μια φορά στο πιο θρυλικό οδικό ταξίδι, ωστόσο είναι πραγματικά πολύ πιο δαπανηρό καθώς και μια επιπλέον εβδομάδα.

Τουλάχιστον μπορώ να ξαναζήσω αυτό το ταξίδι μέσω του ιστολογίου:

Ημέρα πρώτο: Το Roadtrip για να τελειώσει όλα

Επόμενη στάση: Τόσο αλμυρό

Τώρα πρέπει να ξεκινήσω τη συσκευασία της κουζίνας. Μπορεί να τρώω από χαρτοπετσέτες για την επόμενη εβδομάδα και το ήμισυ – αυτή είναι κακή υπηρεσία για έναν blogger τροφίμων!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

ΚαρφίτσαΜερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Ακριβώς πώς να αναπηδήσετε από ένα φτωχό podcast #82

Ακριβώς πώς να αναπηδήσετε από ένα φτωχό podcast #82

Οι καλύτερες ιδέες για να φροντίζετε τα πόδια σας. Ακριβώς πώς να επιστρέψετε από μια κακή φυλή ή να τρέξετε. μισός μαραθώνιος, 10K, 5K καθώς και μαραθώνιος Traini

Ακριβώς πώς να ορίσετε έναν τρέχοντα στόχο για στοίβα στο Miles Challenge

Ακριβώς πώς να ορίσετε έναν τρέχοντα στόχο για στοίβα στο Miles Challenge

Στοίβα στο φύλλο εργασίας στόχου δυσκολίας Miles. Ακριβώς πώς να ορίσετε έναν τρέχοντα στόχο για τη στοίβα 21 ημερών στο Miles Challenge. δωρεάν p

21 Finest Running Tunes Playlist 2020

21 Finest Running Tunes Playlist 2020

Εκτέλεση playlist 2020. 21 καλύτερες μελωδίες του Οκτωβρίου 2020. Εκτελέστε ταχύτερα καθώς και διασκέδαση με νέα μουσική καθώς και όλα

21 ημέρας Δυσκολία τέντωμα Ημέρα 1

21 ημέρας Δυσκολία τέντωμα Ημέρα 1

Καλώς ήλθατε στην Ημέρα 1 του 21 ημερών Stretch Challenge! Χαίρομαι που μας ενωθείτε! καθημερινά για τις επόμενες 3 εβδομάδες θα Stret

Την περασμένη εβδομάδα της πρόκλησης 21 ημερών τέντωμα

Την περασμένη εβδομάδα της πρόκλησης 21 ημερών τέντωμα

Γειά σου! Το καταφέρατε στην τελευταία εβδομάδα της πρόκλησης Stretch 21 ημερών! Κάντε αυτό την καλύτερη εβδομάδα της πρόκλησης. Κάνω κάθε

δωρεάν αρχείο καταγραφής καθώς και προγραμματιστής γευμάτων για δρομείς

δωρεάν αρχείο καταγραφής καθώς και προγραμματιστής γευμάτων για δρομείς

Εκτέλεση αρχείου καταγραφής καθώς και προγραμματιστή γευμάτων δωρεάν εκτυπώσιμο PDF για Εκπαίδευση δρομέων για 5K, 10K, μισό μαραθώνιο καθώς και αγώνες μαραθωνίου

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.