Ο Kelsey Copeland ενώνει την LPGA Legal Team

μετά από έξοδα σχεδόν τριών ετών ως ανώτερος σύμβουλος επιχειρήσεων στο NASCAR, ο Kelsey Copeland έχει αφήσει για ακριβώς το ίδιο ρύθμιση στο LPGA.

Ένας ντόπιος της Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η Copeland κέρδισε το πτυχίο Bachelor of Science στον αθλητισμό καθώς και τη διαχείριση ψυχαγωγίας, Cum Laude, από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας το 2014 Επιχειρηματικό Δίκαιο, Cum Laude, από τη Φλόριντα Καθορίζουν το Πανεπιστήμιο Κολλέγιο Νομοθεσίας το 2017.

Ξεκίνησε την ειδική καριέρα της κατά τη διάρκεια της νομοθεσίας ως εξωτερικό με την Worldwide Speedway Company καθώς και αργότερα επέστρεψε ως υπάλληλος. Πέρασε δύο καλοκαίρια ως βασικό μέλος της νομικής ομάδας που εργαζόταν απευθείας με τον Βοηθό Γενικό Σύμβουλο για την παροχή συμβουλών καθώς και συμβουλές σε καθημερινά νομικά θέματα.

Η Copeland ξεκίνησε την καριέρα της στο NASCAR ως επιχειρηματικό σύμβουλο, όπου συνέταξε, καθώς και διαπραγματεύτηκε ένα ευρύ φάσμα, καθώς και μεγάλο όγκο συμβάσεων, καθώς και υπεύθυνο για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας πολλών paralegals καθώς και διαχειριστών συμβολαίων. Παρέχοντας τόσο νομικό όσο και επιχειρηματικό σύμβουλο, η λειτουργία της μόλις πρόσφατα περιελάμβανε την εξασφάλιση της καλύτερης μεθόδου καθώς και τη συμμόρφωση σε όλους τους τομείς της επιχείρησης μηχανοκίνητων αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ιδιωτικής ζωής, της μάρκετινγκ/διαφήμισης, καθώς και της συλλογής.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.