Αναθεώρηση ζώνης καυσίμου VLOG

Γεια σας και ευτυχισμένη Τρίτη! Το έκανα σπίτι χθες το βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα και πήγα κατευθείαν στο κρεβάτι. Σήμερα το πρωί ο συναγερμός μου 6μ. Δεν αισθάνθηκα πολύ κουρασμένος, αλλά φοβόμουν το τρέξιμό μου γιατί έπρεπε να είναι μια ταχύτητα. Παρόλο που μου αρέσει να τρέχω, δεν μου αρέσει αυτό το όλο θέμα «επανάληψης μίλια».

Έκανα μια συμφωνία με τον εαυτό μου ότι αν έκανα 3 επαναλήψεις (1 λιγότερο από την περασμένη εβδομάδα) θα μπορούσα να παραπονεθώ για αυτό όλη την ημέρα που θα ήταν αρκετή για σήμερα. Οι επαναλήψεις μου ήταν 7:39. 7:32; 7:29 (αυτό είναι για τη δική μου αναφορά).
Τα τελευταία μου βίντεο

Μαθαίνοντας από μια κακή πορεία
Οι κακές διαδρομές συμβαίνουν – εδώ είναι πώς πέρασα από αυτό και έμαθα από την επόμενη πορεία μου. Συμβουλή για να σας βοηθήσουμε να γίνετε καλύτερος δρομέας με το να είστε ένας ουδέτερος παρατηρητής των προπονήσεων σας.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 3 λεπτών, 48 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Τότε έφυγε – κριτική βιβλίων
04:20

Ζω
00:00
08:21
03:48

Όταν έφτασα στο σπίτι, είχα ένα bagel με ηλίανθο που είδε το βούτυρο και τους σπόρους chia. Το ψυγείο μου είναι τόσο γυμνό που δεν έχω καν ζελέ!

Έτσι, πήρα το πιο γρήγορο ντους στον κόσμο και έκανα ένα εξαιρετικά γρήγορο ταξίδι στο κατάστημα. Σνακ μεσαία πρωινή = τυρί Apple και Pineapple Cottage.

Το Βέγκας ήταν κακό στη μαμά μου και έτρεξε στο χαλί κουζίνας τους! Έχει γειωθεί για μια εβδομάδα – χωρίς κινητό τηλέφωνο, χωρίς υπολογιστή.

Στη συνέχεια, σκέφτηκα ότι έπεσε και στο πάτωμα μας!

Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι ήταν μπάνιο που βυθίζει υγρό μαγιό που στάζει στο πάτωμα. Προφανώς, ο εγκέφαλός μου είναι πολύ κουρασμένος για να δουλέψει.

Έχω μερικές ερωτήσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τη νέα ζώνη καυσίμου που χρησιμοποιώ και τις σκέψεις μου σε αυτό έναντι του φορέα μου. Όταν ξύπνησα για να τρέξω στη Φλόριντα το Σάββατο ήταν ακόμα σκοτεινό, οπότε είχα λίγο χρόνο να σκοτώσω πριν μπορέσω να φύγω. Έτσι, έκανα μια γρήγορη αναθεώρηση της ζώνης καυσίμου μου στο γκαράζ μου. Γεια, δουλέψτε με αυτό που έχετε!

Το φορητό μου είναι από τον Nathan και κατέχει περίπου 16 oz. Μου αρέσει, αλλά δεν βοηθά την τραγική μου μορφή:

Ανασκόπηση ζώνης ενυδάτωσης:

Ερώτηση: Χρησιμοποιείτε ζώνη ενυδάτωσης ή χέρι; Σκέψεις;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Ταξίδι Jane Review για δρομείς

Ταξίδι Jane Review για δρομείς

Ταξιδέψτε την κριτική Jane για τους δρομείς. Δοκίμασα και μοιράζομαι συμβουλές! Εύκολη στη χρήση φορητή τσάντα ουροποίησης που είναι διαθέσιμη. Μπουρνούζι

Ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρετε νερό ενώ τρέχετε

Ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρετε νερό ενώ τρέχετε

Ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρετε νερό για δρομείς. Top 3 μπουκάλι νερού, ζώνη ενυδάτωσης και ενυδάτωση ιδέες γιλέκο για το τρέξιμο. Μια λίστα με

Απενεργοποίηση ακουστικών μετά το

Απενεργοποίηση ακουστικών μετά το

Τα καλύτερα ακουστικά για τους δρομείς! Ανασκόπηση των ακουστικών Aftershokz πάνω από τα ακουστικά με την τεχνολογία των οστών.

Το καλοκαίρι πρέπει να έχει-τα καλύτερα εργαλεία από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών!

Το καλοκαίρι πρέπει να έχει-τα καλύτερα εργαλεία από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών!

Το καλοκαίρι πρέπει να έχει – εδώ είναι η λίστα μου με τα καλύτερα εργαλεία, ρούχα, παπούτσια, ζώνες καυσίμου, ηλιοθεραπεία και πολλά άλλα για το r

Μισή μαραθωνίου σε 10 εβδομάδες Σχέδιο Εκπαίδευσης και Συμβουλές Συσκευασίας και Συμβουλές

Μισή μαραθωνίου σε 10 εβδομάδες Σχέδιο Εκπαίδευσης και Συμβουλές Συσκευασίας και Συμβουλές

Σχέδιο κατάρτισης μισού μαραθωνίου. Δωρεάν πρόγραμμα μισού μαραθωνίου 10 εβδομάδων με τρέχουσες ημέρες και τέντωμα. Λίστα συσκευασίας ημέρας αγώναAthleta Running Shorts Review

Athleta Running Shorts Review

Πώς να σταματήσετε το μηρό που τρέχει ενώ τρέχει. Νέα αναθεώρηση σορτς που τρέχει – Athleta Hiit It 9 “Σορτς.

⚡ από το ShareaHolic

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.